Blue Flame Colorant

Som vi alle ved, er flamme på træ generelt gul og tilhører normal farve, flammen er den gule eller lidt røde, hvad folk som bekendt kender som normalt fra begyndelsen til at brænde til slut. Samt mennesker er vant til disse farver, og har ikke et særligt eller uforglemmeligt indtryk på ilden, før flammen forsvinder.

Grunden til, at folk gerne vil tænde et lejrbål i træ, er, at folk ikke kun skal nyde den varme, som træbålet bringer, især om vinteren, men også føle den bløde og søde, romantiske og særlige atmosfære bragt af flammen.

På hverdage, jubilæer eller festivaler, voksne, børn, venner, killinger, hunde, varmt hus med varm pejs, strand og bål får alle dem et godt humør. Selvfølgelig vil vores flamme på dette tidspunkt også udstråle sin unikke charme, magisk blå. Du skal blot lægge disse små poser med flammefarvestof i lejrbålet, og flammen skifter fra gul eller rød til blå med det samme. Det er fantastisk.

Dette er bare vores produkt, vi kalder det "blå flamefarvestof", og den dansende blå flamme nyder den bedste familie- eller festlykke i verden med mennesker, indtil de brænder ud.


Sendetid: Jun-03-2019